1 op 1 COACHING, voor dansDOCENTEN/ DANSSCHOOLEIGENAREN

Stressverlichting en Balans.

De weg naar een gezondere, gelukkigere jij!

Ben je het zat om aan het eind van elk dansseizoen compleet uitgeput te zijn? Begin je een nieuw seizoen al met een knoop in je maag? Het is tijd om hier verandering in te brengen!

Laat niet langer toe dat vermoeidheid en stress jouw dansdocentschap en dansondernemerschap beheersen. Samen kunnen we dit aanpakken en ervoor zorgen dat je aan het eind van elk seizoen nog energie over hebt. 

Met persoonlijke healthcoaching tackelen we de uitdagingen waar je in dit vak tegenaan loopt, zoals stressvermindering, twijfel aan jezelf en je kunnen en het in balans brengen van werk en privé. 

Als jouw coach bied ik niet alleen begeleiding, maar ook verantwoording. Samen ikijken we naar we hindernissen en creëren we effectieve strategieën. Dankzij onze samenwerking beschik je over de juiste tools om elk seizoen vol energie te starten én te eindigen, zelfs na een uitputtende voorstelling.

Stel je eens voor: elke dag bruisend van energie, scherp gefocust en vol zelfvertrouwen. Je staat stevig in je schoenen en kan iedere uitdaging aan. Met mijn healthcoaching is dit binnen handbereik. Laten we samenwerken!

.

Company: The Next Stage Project
Dancer: Laura Marsan
Photographer: Rebecca Marcella Oviatt / @BeccaVision

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS…

Company: The Next Stage Project
Dancer: Kisara Nonaka
Photographer: Rebecca Marcella Oviatt / @BeccaVision
N

Je begeleiding zou krijgen

 Begeleiding om je professionele doelen te bereiken. Dit kan variëren van balans in werk/privé tot het niet gek laten maken door ouders. Het hebben van een betrouwbare bron van begeleiding kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het vergroten van zelfvertrouwen en rust

N

Je stress minimaliseert

Stress kan een negatieve invloed hebben op de prestaties en het welzijn van dansdocenten en studio-eigenaren. Het ontwikkelen van stressmanagementvaardigheden en het leren omgaan met de druk van de danswereld kan helpen om een gezondere balans te vinden. Dit kan bijdragen aan een meer ontspannen en positieve werkomgeving en het verminderen van de negatieve impact van stress op zowel jou als je omgeving.

N

Je werkdruk kan verminderen

Dansdocenten en studio-eigenaren worden vaak geconfronteerd met een aanzienlijke hoeveelheid werkdruk, waaronder lesgeven, administratieve taken, het plannen van voorstellingen en nog veel. Het vermogen om deze werkdruk effectief te beheren en prioriteiten te stellen is van vitaal belang. Je kan dan meer focus leggen op de kwaliteit van je danslessen en de groei van je bedrijf.

DIT IS GEWELDIG;

Van Stress naar Succes!

Stel je eens voor: als dansdocent of studio-eigenaar wordt alle stress die je voorheen hebt ervaren, volledig geëlimineerd. Geen slapeloze nachten meer door piekeren over ouders, invallers, voorstellingen, of hoe je de volgende stap moet zetten. In plaats daarvan ben je nu vrij om je energie te richten op het laten groeien van je dansschool en het verbeteren van de kwaliteit van je danslessen. Kun je je voorstellen hoeveel dit voor jou en je dansstudio kan betekenen?

Als iemand je slechts zes maanden geleden had verteld dat dit mogelijk was, zou je het waarschijnlijk niet hebben geloofd. Maar hier sta je nu, klaar om te ontdekken hoe je zonder stress kunt groeien en de kwaliteit van je dansstudio kunt verhogen. Met de last van stress van je afgevallen, kun je je volledig richten op het realiseren van je visie en het bieden van de best mogelijke danservaring aan je studenten. Dit is jouw moment om te schitteren en je dansstudio tot nieuwe hoogten te brengen.

Bovenstaande is ook binnen jouw bereik als je een van de

6-maanden programma’s volgt.

 1 op 1 coaching

Vanaf € 597,-

SASKIAs

INSPIRATION SESSION

During the 30-minute inspiration session with Saskia, we dive into your personal and professional goals.

This session is an opportunity to clearly define your goals and see how you can achieve them in a way that fits your lifestyle needs.

What are we going to tackle:

  • Biggest ambitious, realistic goals
  • Action steps and means to achieve your goals
  • Lifestyle tips to optimize your time,
  • Increase accountability and improve overall performance
  • What working with Saskia would look like

I look forward to seeing you.

Nutrition for dancers

Discover in this free e-book how you need to eat as a dancer to deliver top performance.

Congratulations on your download, check your inbox for the eBook!