SASKIA’s

WORKSHOP VOOR BALLETSCHOLEN EN DANSSTUDIO’S

Voor ALLE SCHOLEN DIE HET WELZIJN VAN HUN DOCENTEN & dansers HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN STAAN

WORKSHOP

Een workshop voor je leerlingen of docenten.

Ben je op zoek naar een interactieve workshop die je dansers of docenten niet alleen inspireert, maar ook voorziet van waardevolle kennis en inzichten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn workshops duren maximaal 2 1/2 uur, inclusief een informatiemoment voor ouders/verzorgers als daar behoefte aan is, en zijn speciaal ontworpen om een positieve impact te hebben op het welzijn en de gezondheid van dansers.

Ik zal de workshop beginnen met een introductie van mezelf.

Vervolgens neem ik de deelnemers mee op een interactieve ontdekkingsreis, waarin verschillende onderwerpen aan bod komen die van belang zijn voor dansers:

  1. Lichaamsbeeld/dansers lichaam: We zullen bespreken hoe dansers een positief lichaamsbeeld kunnen ontwikkelen en leren om trots te zijn op hun unieke lichaam.

  2. Positieve mindset: Dans vereist niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale veerkracht. Ik zal technieken delen om een positieve mindset te cultiveren en om te gaan met uitdagingen en tegenslagen.

  3. Voeding voor een danser: Een gezond voedingspatroon is essentieel voor optimale prestaties. Ik zal praktische tips en richtlijnen delen over voeding die specifiek relevant zijn voor dansers.

  4. Het stellen van realistische doelen: Het stellen van doelen is belangrijk, maar het is ook cruciaal om realistische en haalbare doelen te formuleren. Ik zal de dansers begeleiden bij het stellen van doelen die hen motiveren en hen helpen groeien.

Ik kan me indenken dat dansers ook behoefte kunnen hebben aan meer informatie over onderwerpen zoals emotie-eten, perfectionisme en mythes over eten. Daarom ben ik flexibel en kan ik mijn workshop aanpassen aan jullie specifieke behoeften. Ik ben heel breed inzetbaar en sta open voor suggesties en verzoeken.

Aan het einde van de workshop zullen de deelnemers niet alleen kennis hebben gemaakt met belangrijke aspecten van welzijn, gezondheid en voedingspatronen, maar ook concrete handvatten hebben gekregen om blijvende veranderingen te realiseren. Mijn doel is om dansers te empoweren en hen te enthousiasmeren om op een gezonde manier aan hun welzijn te gaan werken.

De kosten voor deze waardevolle workshop bedragen € 497,- exclusief btw. Dit omvat de interactieve sessie, het informatiemoment voor ouders/verzorgers en de meer dan 40 jaar lange expertise die ik als professional meebreng.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en te horen waar jullie het meeste behoefte aan hebben. Laten we samen een positieve impact creëren voor jullie dansers!

 

 

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!