Klantverhalen

Saskia is een stralende liefdevolle vrouw met een warm hart en super positieve energie. Zij kan je door haar enthousiasme meenemen en je in een goede richting duwen. Door het worstelen met haar eigen pijn en uiteindelijk hebben doen inzien, hoe oude mechanisme werken en deze te transformeren naar degene die je zelf echt bent. Zonder je alsmaar te richten naar wat anderen van je verwachten.

Dit in wereld waar uiterlijk en performing zo enorm belangrijk zijn. Door je kwetsbaar op te stellen en in contact te blijven komt er een nieuw begin! Bevrijding en blijdschap.

Karin Jonkmans, klassieke homeopathie, Jungiaanse psychologie en numerologie

Saskia is een geweldige coach. Ze beheerst alle didactische skills, is een goede luisteraar en vooral een liefdevol en warm mens. Ik wens iedereen een coach zoals Saskia

Carolien Teeling

 Mijn ervaring met Saskia is louter positief en met een woord geweldig! Met haar coaching heb ik een aantal positieve veranderingen weten aan te brengen in mijn dagelijkse routine die blijvend zijn en bijdragen aan mijn algehele gezondheid. In kleine behapbare stappen. Daarnaast is Saskia een positief ingesteld mens. Laagdrempelig en bijzonder aangenaam in de interactie. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Nicole 

“As a peak performance coach and professional athlete who has struggled with an eating disorder myself, I can attest that Saskia De Badts is a talented and authentic wellness coach.  She has a deep understanding of personalized nutrition, the science behind behavior changes and helping others improve their outlook on the world.  Personally, I have yet to meet a more genuine and a friendly coach who always puts her clients first.  If you are looking to break through mental barriers, optimize your nutrition and improve your physical and mental health, I highly suggest choosing Saskia.”

Alex Wisch

“Een eerste stap zetten voor coaching is nooit makkelijk maar ik ben zo blij dat ik het wel heb gedaan.Nog blijer ben ik dat ik bij Saskia ben uitgekomen. Zij heeft mij zo goed geholpen om de zaken op een rij te zetten, om minder streng voor mezelf te zijn en om de mogelijkheden en kansen die voorbij komen te zien en daar iets mee te doen. Saskia, enorm bedankt!”

Debby Reekers

‘Saskia kwam destijds bij mij voor een PRI traject. Zelden trof ik een cliënt die zo gemotiveerd was om de dingen die ze in haar leven anders wilde zien, aan te pakken. Open, nieuwsgierig, leergierig en gedisciplineerd ging ze met het huiswerk aan de slag. Natuurlijk was het niet altijd makkelijk. Het veranderen van ingesleten patronen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het vraagt om een wilsbesluit de dingen echt te willen veranderen en het vergt doorzettingsvermogen en heel veel mildheid en zelfcompassie. Omdat Saskia haar eigen vraagstukken op die manier is aangegaan, weet ik dat zij haar cliënten ook op die manier zal begeleiden. Met kennis van zaken, stevig én tegelijkertijd liefdevol en met een prettige dosis humor, die énorm helpt om de zwaarte van sommige dingen af te halen. Niet om dingen weg te maken, maar wel om zaken te normaliseren en luchtiger te maken, waardoor ze voor de cliënt behapbaarder worden om aan te pakken. Daarnaast is het heel fijn te weten dat Saskia door haar eigen ervaringen weet waar haar cliënten doorheen gaan, omdat ze het zelf van binnenuit kent. Dat laatste is misschien nog wel het aller belangrijkste!’

Sophie Zeestraten, PRI Therapeut, Auteur boek Moederziel

 ‘Saskia is een ervaringsdeskundige op gebied van voeding en nutrition en heeft haar kennis professioneel uitgebreid door het opleiding van healthcoach te volgen en afronden. Lief, gevoelig en tegelijkertijd krachtig en professioneel creeert ze een judgement free zone waar je ruimte krijgt om te groeien. Ik raad haar healtcoaching praktijk van harte aan.

Patricia Pereira

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!