Boek: SPITZ

Topprestaties
vanuit een gezonde basis

Healthcoaching voor dansers

‘ Wat een fantastisch mooi boek heb je gemaakt!! Ik denk dat veel( jonge) mensen daar echt iets aan kunnen gaan hebben. Eigenlijk gek dat er nooit zo n boek geschreven is (ik ken het in elk geval niet) en supertof dat jij dat dus gewoon wel “even” hebt gedaan! Ik hoop en denk dat dit het begin kan zijn van een verandering. Pas als je een tijdje uit de danswereld bent zoals ik nu, zie je hoe bizar die wereld kan zijn en hoe weinig aandacht er eigenlijk besteed wordt aan het gezond zijn van het belangrijkste instrument – je lichaam. Eigenlijk zou iedere dansacademie dit boek in het eerste jaar aan studenten moeten geven. Dat zou een mooie stap zijn.

Hoe dan ook – ik vind het super dat je dit geschreven hebt en hoe mooi het geworden is!!’

‘ Ik heb je boek gelezen. Ik vind het een prachtig boek, mooi geschreven en vol met goede adviezen. Ook erg mooi omdat het zo echt en persoonlijk is. Mijn complimenten.’ 

‘ Een goed boek, vooral als hulpboek voor betrokkenen bij dit soort problematiek en dat hoeven m.i. niet alleen dansers(essen) te zijn.
Prettig leesbaar vanwege de afwisseling van onderwerpen en indeling.’ 

Deze film is tot stand gekomen met medewerking van:

Amsterdam Dance Centre, Chardé de Kom, Ellen Davids, Elvira Franssen, Janna Lint, Kimberly Mink, Marjon van Grunsven, Michiel Koudstaal, Robin Balk, Tatum Ziessen, Tom Selbeck
Rode draad in mijn verhaal was een zeer verstoord eetgedrag/ eetstoornissen en een verkeerd lichaamsbeeld. Ieder dieet; bestaand en zelf bedacht heb ik gedaan evenals mezelf helemaal uithongeren, alles om maar gezien te worden.

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!