SUMMER SPECIALS SERIE

De voorstellingen zitten erop, nog even wat laatste dingen afronden en dan is het 6 weken vakantie, heerlijk? Toch? Of krijg je het benauwd van al die vrije tijd: “Ik raak volledig uit vorm, te veel eten, te veel drinken. O.k., het is heel fijn maar het zou fijner zijn om het nuttige met het aangename te kunnen combineren”.

Bovenstaande heb ik de afgelopen maand meerdere keren gehoord daarom heb ik besloten om in de maanden juli en augustus onderstaande Summer specials aan te bieden voor maar € 20,- per module.

Na de vakantie kom je mentaal sterk, positief, uitgerust en gezond terug. Je hebt al je doelen voor het nieuwe jaar helder op je netvlies en hebt nieuwe inspiratie opgedaan; ready to go, ennn alles te doen vanaf je strandbed.  De perfecte mix van het nuttige èn het aangename; FIJNE VAKANTIE!

 

MET EEN POSITIEVE MINDSET HET NIEUWE SCHOOLJAAR IN

Fysiek en mentaal sterk het nieuwe jaar in. Na deze module weet je hoe je dat moet doen. Vol zelfvertrouwen, weerbaar en positief. Geen stress, deze les is vanaf een strandbedje prima te doen:) Veel plezier!

REALISTISCHE DOELEN VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR

Als je deze module hebt doorlopen heb je helder wat je korte- en lange termijndoelen zijn en hoe je deze kan bereiken. Je hoeft er gedurende het jaar niet over na te denken en kan je volledig focussen op je dansen, hoe fijn is dat?

SPOTLIGHT OP VOEDING

Hoe geef je je lichaam voldoende energie, hoe zit het met porties en…                  ‘ toevoegen’  is the magic word. Je weet er alles van na deze module en ooit al eens gehoord van de F*ck it diet?  Na deze les wel.

 

 

ZORG GOED VOOR JEZELF, ZEKER OOK NA DE VAKANTIE

Na deze module weet je wat jij nodig hebt om je dansen beter te maken met dingen die je buiten dans om kan doen.. Je gunt jezelf momenten volledig weg van dans. Je weet hoe je rust kan vinden in – en zeker ook na de vakantie

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!