Juiste oplossing:)

  1. Iedereen is jonger
  2. De stoelen zijn anders
  3. Man heeft baard
  4. En, jawel, de volwassenen zijn vele malen dikker

 Kijk jij op vakantiefoto’s ook alleen maar hoe je lijf eruitziet? Verwijder je ieder exemplaar waar je niet zo op staat zoals je wil. Of ga je al helemaal niet op de foto, die jaren heb ik ook nog gehad. Kwam niet in mijn buurt met een camera.

 Als ik deze twee foto’s een aantal jaar eerder zo had gezien had ik de rechter gelijk van mijn telefoon verwijderd en was ik acuut gestopt met eten. Kijk links, die dunne armpjes, magerder dan magerder en wat vond ik die foto destijds geweldig. Het was me voor de zoveelste keer gelukt om 10 kilo af te vallen. Was ik gelukkig? Nee, maar dat ziet niemand want met name vrouwen zien alleen maar twee foto’s en zien als eerste: oh jeetje, ze is wel dik geworden. Wees eerlijk, ja toch? Wat niemand ziet is dat ik op de linker foto erbij zat maar niets at en daar ook helemaal panisch over was. En ook mijn liefste liet weten dat hij misschien ook maar eens wat minder moest eten, heel gezellig. En rechts? Wat hebben we genoten samen en wat ben ik daar gelukkiger dan ooit èn we hebben heerlijk gegeten en gelachen.

 Zoals je ziet is de tijd van niet meer op de foto gaan voorbij. Kom maar door met die camera. En dat doe ik zelfs in bikini, want deze momenten zijn me veel waardevoller dan hoe mijn buitenkant eruitziet. We kijken foto’s nog zo vaak terug en worden er nu heel blij van en hebben het over de geweldige tijd die we samen hebben gehad. En is dat niet waar het om gaat? Dat wil jij toch ook?

 Ben je nu ook weleens klaar met dat vakantiefoto gedoe? Wil je hier mee aan de slag, dan heb je gewonnen! De eerste stap is deze herkenning, neem nu contact met me op zodat je ook voor eens en voor altijd kan genieten van speciale momenten samen en hoe je dan op een foto staat, dat is bijzaak.

 

 

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!