Sta je op de weegschaal en schiet je volledig in de stress bij het zien van een cijfer dat je echt niet zint? Schieten er gelijk weer gedachten door je hoofd die je moeten helpen dat cijfer snel omlaag te brengen? Ik herken het volledig. Iedere maandagochtend had ik deze gevoelens en iedere maandag stopte ik met eten. In ieder geval voor drie dagen want dat was meestal de tijd dat ik het volhield. Daarna at ik alles wat los en vast zat en begon het riedeltje weer van voor af aan. Het is niet te geloven maar ik ben er volledig vanaf en ik ga met jou delen hoe ik dat heb gedaan.

Een half leven lang keek ik alleen maar naar wat ik wel of niet at. En dan vooral niet. 

Wat alles veranderde is juist niet kijken naar de voeding die je in je mond stopt maar naar welke andere dingen in het leven je ‘voeden’. Waar word je blij van, waar krijg je energie van? Het is mijn ervaring dat als je leeft in balans ook je eetpatroon vanzelf in balans komt. De weegschaal wordt niet meer het belangrijkste maar meer hoe je je voelt. Voor mij echt DE openbaring van mijn leven.

Maak eens een lijstje van dingen die belangrijk zijn voor jou bijvoorbeeld sociaal leven, educatie, carrière. Geef alle aspecten een cijfer tussen de 1 en 10. Bij 1 doe je er helemaal niets mee bij 10 ben je tevreden. Staat er bij sociale leven een 4, kijk dan wat voor cijfer je zou willen dat het zou zijn. Bedenk vervolgens één of twee actie stappen die je de komende periode kan implementeren om naar dat gewenste cijfer toe te werken. 

Educatie stond bij mij heel laag, ik ben een opleiding gaan volgen waardoor ik in de avond uren niet meer naar de chocolade pot greep maar heerlijk ging leren, iets wat enorm veel voldoening gaf en…Ik at bijna geen suiker meer. Zie je hoe dit werkt. En ik heb niet één keer na hoeven denken over wel of geen chocolade eten, want ik was heerlijk aan het leren.

Dit is echt de enige manier die werkt om van je verstoorde eetgedrag af te komen, en blij te zijn met je lijf, niet diëten maar kijken naar alle andere aspecten in je leven. Ga met mij op deze geweldige reis en leef verder zonder verstoord eetgedrag. Doe het nu gewoon een keer anders. Maak een verkenningsafspraak dan leg ik je verder uit wat je kan doen.

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!