“ Ja, dat klinkt geweldig een health coach voor dansers maar dat kan ik echt niet betalen. Ik kom maar net rond en ik werk me een slag in de rondte” Ik los het wel zelf op.”

Het geld komt niet uit de lucht vallen

Er is heel veel interesse vanuit iedere hoek in de danswereld voor wat ik te zeggen heb en dat is geweldig. De interesse is echter van korte duur als ik over de prijs van mijn waardevolle toevoeging begin (we blijven toch Hollanders hè:). En ik begrijp best dat geld niet zomaar uit de lucht komt vallen maar kijk nou eerste even wat het op kan leveren. De interesse voor een samenwerking is er dus kijk naar hoe je dit voor elkaar kan krijgen en vooral; Wat levert het op..

On-be-taal-baar

Al 4 jaar werk ik samen met mijn coach en ik kan je vertellen dat die vele malen duurder is dan wat ik vraag. Wat het werken met hem mij heeft opgeleverd is echter on-be-taal-baar. Ik voelde een enorme noodzaak om een coach in de armen te nemen. Ik kon zelf niets meer bedenken wat in mijn ogen zou kunnen helpen op dat moment, iemand moest me helpen. Die noodzaak zorgde ervoor dat ik voor elkaar heb gekregen om het ook financieel te regelen. Hetzelfde voor mijn privé pilates lessen. Ik wist dat ik dat moest doen, echt ZO erg zelfs dat ik ook dit financieel voor elkaar heb gekregen. Heel eentonig maar ook hier is het resultaat…juist,  on-be-taal-baar.

En het belangrijkste: Met alles wat ik heb bespaard op alle zinloze poeders, hippe diëten en methodes hou ik zelfs na het betalen van mijn coach en pilates docent, geld over, dat moet toch als muziek in je oren klinken.

Waar een wil is is een weg.

Als danser ben je gewend om jezelf – letterlijk- in alle bochten te wringen om je droom te bereiken. Als er iets is wat je ,nog niet, kan dan train je harder, pas je je dieet aan, verander je desnoods alles wat je doet om maar te bereiken wat je in je hoofd hebt. Als dat nou ook de begeleiding van een health coach is waarom haak je dan op het financiële vlak af en laat je het gewoon schieten terwijl het je dichter bij het uitkomen van je droom kan brengen. 

Ik zou ik niet zijn als ik je toch een beetje zou helpen, dat is de grootste reden waarom ik mijn praktijk ben begonnen. Als er 10 dansers zijn die heel graag begeleiding willen op het vlak van hun algehele gezondheid dan start ik met alle liefde een groepscoaching serie van drie keer 90 minuten.

Dat heeft twee voordelen; het kost je maar € 25,- en je ziet dat je echt niet de enige bent die rondloopt met de uitdagingen waar je als danser tegenaan loopt.

 Nog meer voordelen zijn dat je elkaar kan steunen èn verantwoordelijk kan houden en dat geeft de grootste slagingskans  als het gaat om het halen van je doelen, dat ervaar ik zelf al 4 jaar.

 Ik word zo blij van het zien van de opluchting in de ogen van dansers als vertel wat ik doe en dat ik ze kan helpen. En dat is geweldig. Laat het geld geen obstakel zijn.Woon je niet in Amsterdam? Ook dat is geen probleem. Mijn coach woont in Boston en we Zoomen al jaren zelfs met het tijdsverschil. Denk in mogelijkheden!

Tot gauw?

Lukt het jou om zelf balans te vinden in alles wat belangrijk is om op topniveau te dansen?  Als je dat lastig vindt schrijf je dan in voor SPITZ groep. Ook jij kan begeleiding krijgen en zo topprestaties leveren vanuit een gezonde fysieke en mentale basis.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken..

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!