Ben jij iemand of ken jij iemand die dit jaar het maximale uit zichzelf en zijn dansen wil halen? Deel, of lees dan dit bericht.

 HAAL IN 2023 HET MAXIMALE UIT JE DANSOPLEIDING/CARRIÈRE

 Happy new year!!!!

 Wist je dat je goede voornemens niet over een tijdje in een kast hoeven te belanden?

 Lees gauw door voor een top aanbod voor dansers die bloedserieus zijn als het gaat om hun doelen en dromen.

 2023 wordt hèt jaar om het maximale uit jezelf te halen en je dansniveau naar een hoger level te tillen. Ik ben er klaar voor, jij ook?

 Het afgelopen jaar zijn er veel dansers, dansdocenten, dansschool eigenaren op mijn pad gekomen. Stuk voor stuk zijn ze enthousiast over mijn missie en zien ze de meerwaarde in van mijn werk. Healthcoaching voor dansers klinkt bij iedereen, als iets enorm verstandigs om te doen. Een healthcoach je kan begeleiden naar de strategieën en aanpassingen waarmee je je krachtig en zelfverzekerd kan voelen tijdens je opleiding of carrière.

 Wie wil dat nou niet?

 Ga er gewoon voor. Waarom de twijfel? Denk je nog in mogelijkheden in plaats van beperkingen?

 Dat komt omdat je diep van binnen niet nog meer dingen te doen wilt hebben.

Je hebt al genoeg aan dansen, leven, school en persoonlijke verplichtingen. En geld heb je er al zeker niet voor. Blijf in deze beperkende gedachten hangen en ik kan je verzekeren dat er niets gaat veranderen. Ga vanaf vandaag denken in mogelijkheden, maak een plan om wel de dingen te doen die je waardevol vindt, investeer in jezelf. Het gaat je vele malen meer opleveren dan dat het je gaat kosten. Gun jezelf dit cadeau, want dat is het zeker.

 Op de eerste dag van dit nieuwe jaar wil ik je aandacht vestigen op de voordelen van het werken met een coach, vooral een coach die al meer dan 40 jaar actief is in de nationale- en internationale, amateur- en professionele danswereld.

 Werken met mij gaat je in staat stellen om vol zelfvertrouwen je gevoel te volgen, erin te geloven en erop te vertrouwen. Stel je een leven vol zelfvertrouwen voor.

 Wat als je:

–      In plaats van te twijfelen aan alle uren in de studio, wist dat het goed bestede tijd was omdat je volledig aanwezig was op die momenten. Zonder dat je afgeleid werd door gedachten over je lichaam en over voeding.

–      Zou stoppen met het verspillen van energie aan het veroordelen van jezelf en leren hoe je door gevoelens van schaamte en angst, die je voelt over je lichaam en voedselkeuzes, heen zou kunnen werken.

–      Leert hoe je om kan gaan met vergelijken en controleren.

–      leert aanpassingen in je voedingspatroon te maken die je lichaam en dansen ten goede gaan komen. Dit alles in plaats van jezelf, je keuzes en je capaciteiten in twijfel te trekken.

Dat zou geweldig zijn toch? Het resultaat van het geloven in jezelf, is een vertrouwen dat je zal helpen je volgende (of eerste) baan te vinden.

 Stel je eens voor dat iedere dag vol zelfvertrouwen en positiviteit zou zijn? Dat is wat je in staat zal stellen om alle stappen te zetten die je vooruit gaan brengen in je leven en je dansen.

 Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de waarde van het werken met een coach. De skills die je leert zullen als een olievlek van positiviteit verspreiden over ieder vlak in je leven. Ik heb dit persoonlijk ervaren en pluk er nog steeds dagelijks de vruchten van.

 In Nederland staan we niet bekend als mensen die snel hulp zoeken of op zoek gaan naar een community waar ze steun aan zouden kunnen hebben. Ik zie om me heen echter dat mensen die dit wel doen floreren. Dus daarom de laatste vraag: Waarom zou jij wel alles alleen doen als dat niet nodig is?

 Maak van 2023 jouw jaar. Alleen deze maand geef ik bij de eerste 3 aanmeldingen van een 6 maanden traject een 10 GRATIS lessen kaart, of bij het boeken van een SPITZ workshop of 1 GRATIS GROEPSLES voor je leerlingen (twv € 350,-) bij een studio in Amsterdam naar keuze (twv max €150,-) cadeau. Wees er dus snel bij als je dit jaar fysiek en mentaal het maximale uit jezelf wilt halen en dat wil iedere serieuze danser, toch?

 Boek hier je GRATIS inspiratie sessie mocht je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebben. MAKE 2023 A YEAR TO REMEMBER.

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!