Je wordt wakker. Je lijf doet pijn van de lessen van gisteren, maarrrr pijn is fijn dus daar zet je je snel overheen! Oh, en je hebt natuurlijk ook honger maar what’s new. Je staat op, zet de douche aan en ziet jezelf in de spiegel. Shit, toch weer beter opletten want je bent zeker aangekomen, dat zie je zo. Wat een zwakkeling ben je toch ook. Dat tic tacje had je gisteren maar niet moeten nemen. Nu ben je zeker weer dikker dan de rest van de klas en wordt de eerstvolgende beoordeling weer een fijne maar niet heus. Daar gaan we weer, houdt dit ooit een keer op?

 Het kost zoveel energie om de hele tijd maar bezig te zijn met negativiteit, vergelijken, angst, schuldgevoel en zelfkritiek. Het is echt om gek van te worden.Je wil gewoon kunnen genieten van dansen. Als je minder energie kwijt zou zijn aan deze ellende dan kon je gewoon werken aan je techniek en nog beter worden in waar je zo van houdt. Hoe doen anderen dat toch? Iedereen doet alsof het geen moeite kost om slank te blijven en toch gewoon te snoepen maar dat kan toch helemaal niet? 

Surprise; Dat kan WEL!

Ik kwam er op een gegeven moment achter dat al dat gezeik me he-le-maal niets opleverde en ik er geen energie meer in wilde steken. Klinkt leuk maar hoe doe je zoiets. Zeker omdat het ook zo in ons Hollandse DNA zit, lekker zeiken, toch? Ik kan met geen pen beschrijven hoe mijn leven is veranderd toen ik ben gestopt met energie stoppen in iets wat zinloos is. De dingen en mensen die op mijn pad kwamen had ik nooit maar echt nooit leren kennen als ik door was blijven miepen. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan. Wat een verademing!! Ik raad het echt iedereen aan. Zoals in mijn boek staat; FLIP YOUR MINDSET, een nieuw leven wacht op je.

Als je bedenkt dat je zo’n 70000 gedachten per dag hebt, dan is het best fijn als die over het algemeen positief zijn. Qua mindset is er een aantal dingen die ik succesvol heb toegepast in mijn coaching. Ik ga er hier een met je delen: Draai je negatieve gedachten om. Ik hoor je denken, duh, dat kan ik zelf ook wel bedenken. Oh ja, maar je doet het nog steeds, er gaat dus toch iets mis:) Draai ‘ik wil niet dik zijn’ eens om naar ‘ ik wil een gezond leven leiden zodat ik mijn niveau nog hoger kan brengen’ en, ‘ Ik krijg toch alleen maar negatieve feedback’ naar ‘ wat fijn dat ze me zien en me verder willen helpen’. Ik ben een enorme fan van dagboekjes. Schrijf eens een week lang alle negativiteit op en ga dan kijken hoe je er iets positiefs van kan maken. Je zal de energie in jezelf voelen veranderen.Nog een laatste tip: Zoek een maatje die je verantwoordelijk kan houden! Echt dat is de magic tric! Wil je toch een expert? Neem contact met me op en dan kan ik je nog veel meer leren: Topprestaties vanuit een gezonde fysieke maar zeker ook mentale basis! Het kan echt.

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!