Health Coaching Paving the Way to a Healthy and Confident Dance Career”

Je bent een hardwerkende, gemotiveerde danser. Een succesvolle danscarrière is je grootste droom. Ga samen met mij aan de slag om je liefde voor dans, ondanks de negatieve stemmetjes in je hoofd op 1 te laten blijven en de carrière te bereiken die je voor ogen hebt.

Je denkt dat nog harder werken, nog meer op je voeding letten en een nog dikkere huid krijgen de oplossing is, ik snap het want ik heb dat ook altijd gedacht.

Ik weet nu: Het kan veel makkelijker! Benieuwd naar hoe dit in z’n werk gaat?

Boek een gratis inspiratie sessie en ervaar dat:

– Jij alles kan bereiken wat de mensen om je heen ook kunnen.

– Jij alles in je hebt om een succesvolle danscarrière te krijgen.

– Jij talent hebt.

Company: The Next Stage Project
Dancer: Mila Hartog
Photographer: Rebecca Marcella Oviatt / @BeccaVision

  Het gaat niet alleen om wilskracht

Company: The Next Stage Project
Dancer: Kisara Nonaka
Photographer: Rebecca Marcella Oviatt / @BeccaVision

Aan wilskracht ontbreekt het geen enkele danser, maar er is meer nodig dan dat. Ik kan je helpen om jouw liefde voor dans weer volledig te herontdekken. Samen kunnen we werken aan het vinden van een evenwicht tussen training, voeding en mindset. Je zult de beste versie van jezelf worden en stralen tijdens elke les, auditie, show/voorstelling. Het draait erom dat je jouw doelen bereikt op een gelukkige, gezonde en duurzame manier, zonder dat belemmerende overtuigingen de overhand krijgen.

 

“Bereik en behoudt je ideale gewicht, train effectief en voorkom blessures, dans vol zelfvertrouwen door een positieve mindset!”

Ontdek nu de sleutel tot succes – en het beste deel? Het is ook voor JOU mogelijk! Laten we samenwerken en deze droom verwezenlijken!

Herken je dit?

Na jarenlang hard werken om jouw ultieme dansdoelen te bereiken, beginnen perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen, vergelijking en onzekerheid steeds meer de overhand te nemen. Het staat jou in de weg bij het behalen van jouw doelen. Je denkt constant dat je niet goed genoeg bent, niet dun genoeg, niet mooi genoeg.

Maar weet je wat? Dit is niet vol te houden. En dat hoeft ook niet!

Stel je eens voor: Vol zelfvertrouwen dansen en een positief lichaamsbeeld hebben. Dat kan ook voor jou werkelijkheid worden. Ik bied jou een exclusief 1-op-1 traject aan waarbij we samen aan de slag gaan. Geen zorgen, je hoeft niet langer te wachten. Ontdek snel hoe jij jouw danspassie kunt omarmen en kom in actie!

You Are The Only One Of You. From The Beginning Of Time Till The End Of This World To The End Of Eternity. There’s Only One Of You Ever Created. Ev-er. You Are The Only You. That’s Pretty Powerful. So Why On Earth Would You Want To Look Like Anybody Else, Dress Like Anyone Else, Dance Like Anyone Else, Be Someone Else, When You Are A Legend In Your Own Right?

– Mia Michaels

Hoi, Ik ben SASKIA,

Met mijn uitgebreide kennis van dans, mijn aanstekelijke humor en mijn liefde voor dans, ben ik een unieke coach voor dansers. Ik begrijp volledig hoe het is om te leven met weinig zelfvertrouwen, eetproblemen, perfectionisme en een negatief lichaamsbeeld. Sterker nog, ik heb zelf 40 jaar lang met deze uitdagingen geworsteld!

Mijn persoonlijke ervaring stelt me in staat om een diepere connectie te maken met mijn cliënten en om hen te begeleiden op een manier die hen empowerd. Ik ben er om je te helpen je zelfvertrouwen op te bouwen, je eetgewoonten te verbeteren, je perfectionisme los te laten en een positiever lichaamsbeeld te ontwikkelen.

Samen zullen we werken aan het transformeren van je mindset en het creëren van een gezonde en evenwichtige relatie met dans en jezelf. Ik zal er altijd zijn om je te ondersteunen, te motiveren en je te herinneren aan de ongelooflijke kracht die in jou schuilt.

“As a peak performance coach and professional athlete who has struggled with an eating disorder myself, I can attest that Saskia Debadts is a talented and authentic wellness coach.  She has a deep understanding of personalized nutrition, the science behind behavior changes and helping others improve their outlook on the world.  Personally, I have yet to meet a more genuine and a friendly coach who always puts her clients first.  If you are looking to break through mental barriers, optimize your nutrition and improve your physical and mental health, I highly suggest choosing Saskia.”

Alex Wisch

SASKIA's

INSPIRATIE SESSIE

Tijdens de inspiratie sessie, van 30 minuten, met Saskia duiken we in je persoonlijke en professionele doelen.

Deze sessie is een kans om je doelen duidelijk te definiëren en te kijken hoe je deze kan bereiken op een manier passend bij jouw levensstijl behoeften.

Wat gaan we aanpakken:

  • Grootste ambitieuze, realistische doelen
  • Actiestappen en middelen om je doelen te bereiken
  • Lifestyle-tips om je tijd te optimaliseren,
  • De verantwoordelijkheid te vergroten en de algehele prestaties te verbeteren
  • Hoe werken met Saskia eruit zou zien

Ik kijk ernaar uit om je te zien.

Hoe eet je als danser?

Ontdek in dit gratis e-book hoe je moet eten als danser om top prestaties te kunnen leveren.

Gefeliciteerd met je download, check je inbox voor het e-book!